Praktijk gesloten tot 28 april
 

In navolging van het advies van de regering en onze beroepsvereniging rondom het coronavirus (COVID-19) hebben wij als praktijk besloten alle afspraken tot 28 april te annuleren.
Bedankt voor uw begrip.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken?

U mag altijd contact met mij opnemen via

info@mondhygienistzoetermeer.nl

Ik beantwoord uw vragen graag.

Airflow behandeling

Met de airflow behandeling bij José Weimar - Mondhygiënist worden uw tanden gepolijst, waardoor uw gebit een goede opfrisbeurt krijgt met een mooier aanzicht. Mensen die dagelijks koffie en thee drinken krijgen sneller tandplak en tandaanslag anderen. Dit geldt al helemaal voor mensen die daarbovenop nog roken. Wij zijn uw mondhygiënistenpraktijk waar u met de airflow behandeling uw tanden eenvoudig, snel en pijnloos kunt bijwerken.

Werking airflow

De airflow lijkt op een douche: uit een handstuk stroomt water en een speciaal tandpoeder op basis van sodakorreltjes onder hoge druk op het tandoppervlak. Hierbij wordt ook de bacterie-filmlaag van het oppervlak verwijderd, zodat het ook een vorm gebitsreiniging is die tandplak verwijdert. Airflow kan gemakkelijk overal bij, waardoor tandplak goed en snel verwijderd wordt, zonder dat het glazuur beschadigd wordt of krassen op uw tanden komen.

Airflow, niet alleen voor uw tanden!

Airflow is niet alleen voor uw tanden. Het is namelijk ook een preventieve behandeling, waarmee tandvleesontstekingen worden tegengegaan. Uw heeft weer een gezond en stralend wit gebit, nog een reden om die stralende lach tevoorschijn te toveren!

Tandplak effectief laten verwijderen en uw tanden laten polijsten? Maakt u een afspraak voor een airflow behandeling met José Weimar - Mondhygiënist via contact

KRM Kwaliteitsregister mondhygiënisten  NVM Mondhygiënisten   Kwaliteitsregister

Mw. J.M. Weimar - mondhygiënist:

e-mail: info@mondhygienistzoetermeer.nl

Let op! Wij zijn vanaf heden niet meer bereikbaar via: josephweimar@gmail.com

Tel: 079-3436506

Bredewater 16, 2715CA Zoetermeer | Zie ook toegankelijkheid en parkeren

Sitemap

Mondhygiëniste Zoetermeer José WeimarJosé Weimar
Mondhygiënistenpraktijk

Mondhygiënist Zoetermeer José Weimar

De praktijk is verhuisd naar Bredewater 16 in Zoetermeer.

Mondhygiëniste Zoetermeer, José Weimar