Wij gaan weer open!
 

De praktijk wordt momenteel weer opgestart. In verband met drukte kunt u een afspraak maken voor data vanaf 14-5. Tijdelijk zijn er gewijzigde werktijden met op bepaalde dagen mogelijkheden buiten de reguliere werkweek. De afspraakmogelijkheden zijn desondanks beperkt omdat er per afspraak meer tijd gereserveerd wordt i.v.m. preventie Corona.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken?

U mag altijd contact met mij opnemen via:

info@mondhygienistzoetermeer.nl of whatsapp via 0641977866.

Ik beantwoord uw vragen graag.

Airflow behandeling

Met de airflow behandeling bij José Weimar - Mondhygiënist worden uw tanden gepolijst, waardoor uw gebit een goede opfrisbeurt krijgt met een mooier aanzicht. Mensen die dagelijks koffie en thee drinken krijgen sneller tandplak en tandaanslag anderen. Dit geldt al helemaal voor mensen die daarbovenop nog roken. Wij zijn uw mondhygiënistenpraktijk waar u met de airflow behandeling uw tanden eenvoudig, snel en pijnloos kunt bijwerken.

Werking airflow

De airflow lijkt op een douche: uit een handstuk stroomt water en een speciaal tandpoeder op basis van sodakorreltjes onder hoge druk op het tandoppervlak. Hierbij wordt ook de bacterie-filmlaag van het oppervlak verwijderd, zodat het ook een vorm gebitsreiniging is die tandplak verwijdert. Airflow kan gemakkelijk overal bij, waardoor tandplak goed en snel verwijderd wordt, zonder dat het glazuur beschadigd wordt of krassen op uw tanden komen.

Voordelen van een airflow behandeling 

Uw tanden weer natuurlijk wit na een airflow behandeling 

Met een airflow behandeling verwijderen we tandplak en verkleuringen van uw tanden. De behandeling is volkomen pijnloos en de natuurlijke witheid van uw tanden wordt hersteld. Het verwijderen van tandplak heeft een goede invloed op de gezondheid van uw gebit. Naast het herstel van de natuurlijke witheid van uw tanden voorkomt u met een airflow behandelen tevens tandvleesontstekingen zoals parodontitis. Zo heeft u weer een gezond en stralend wit gebit, nog een reden om die stralende lach tevoorschijn te toveren! 

Tandplak effectief laten verwijderen en uw tanden laten polijsten? Maakt u een afspraak voor een airflow behandeling met José Weimar - Mondhygiënist via contact

KRM Kwaliteitsregister mondhygiënisten  NVM Mondhygiënisten   Kwaliteitsregister

Mw. J.M. Weimar - mondhygiënist:

e-mail: info@mondhygienistzoetermeer.nl

Let op! Wij zijn vanaf heden niet meer bereikbaar via: josephweimar@gmail.com

Tel: 079-3436506

Bredewater 16, 2715CA Zoetermeer | Zie ook toegankelijkheid en parkeren

Sitemap

Mondhygiëniste Zoetermeer José WeimarJosé Weimar
Mondhygiënistenpraktijk

Mondhygiënist Zoetermeer José Weimar

De praktijk is verhuisd naar Bredewater 16 in Zoetermeer.

Mondhygiëniste Zoetermeer, José Weimar