Wij gaan weer open!
 

De praktijk wordt momenteel weer opgestart. In verband met drukte kunt u een afspraak maken voor data vanaf 14-5. Tijdelijk zijn er gewijzigde werktijden met op bepaalde dagen mogelijkheden buiten de reguliere werkweek. De afspraakmogelijkheden zijn desondanks beperkt omdat er per afspraak meer tijd gereserveerd wordt i.v.m. preventie Corona.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken?

U mag altijd contact met mij opnemen via:

info@mondhygienistzoetermeer.nl of whatsapp via 0641977866.

Ik beantwoord uw vragen graag.

Tandplak verwijderen

Tandplak verwijderen door José Weimar - Mondhygiënist te  Zoetermeer  

Hebt u last van tandplak? Het is van groot belang dat u uw tandplak dagelijks verwijdert en dat kunt u zelf met tandenborstel en andere gebitsverzorgende producten, zoals tandenstokers en ragers. Hoe u dat het beste kunt doen leert u bij mij: José Weimar - Mondhygiënist te Zoetermeer. Ik heb veel ervaring op het gebied van het coachen van mensen om hen te helpen hun gebit te onderhouden en tandplakverwijdering is daar de basis toe.

Waarom tandplak dagelijks verwijderd moet worden

In elke mond zitten bacteriën. Deze bacteriën bevinden zich aan de oppervlakte van uw tanden en kiezen en vormen een klein wittig laagje dat tandplak wordt genoemd. Wanneer tandplak nog net is ontstaan, is dit makkelijk weg te halen met het poetsen van uw tanden.

Wanneer u niet iedere dag uw tanden poetst en flost wordt de tandplak niet verwijderd. Als tandplak langere tijd blijft zitten eten de zuren in de tandplak zich door het tandglazuur heen, hierdoor ontstaan gaatjes. Daarnaast gaat de tandplak zichzelf verkalken, waardoor dit in tandsteen veranderd. Tandsteen kan leiden tot ontstoken tandvlees en andere gebitsproblemen.

Tandsteen kunt u niet meer zelf verwijderen door goed te poetsen. Tandsteen verwijderen kunt u het beste laten doen door een erkende mondhygiënist. José Weimar-  Mondhygiënist te Zoetermeer maakt gebruik van speciale werkwijzen om tandplak en tandsteen te verwijderen. Laat u zich behandelen door José Weimar - Mondhygiënist te Zoetermeer en u voorkomt daardoor verdere problemen met uw gebit.

Andere behandelingen van José Weimar - Mondhygiënist

José Weimar - Mondhygiënist voert naast het verwijderen van tandplak en tandsteen nog meerdere behandelingen uit, waaronder:

In de praktijk is iedereen welkom, hoewel mijn doelgroep voornamelijk gericht is op (jong) volwassenen. De praktijk is bereikbaar met een rolstoel, waardoor mensen met een handicap de praktijk goed kunnen bereiken. Daarnaast zijn angstige patiënten ook welkom, ik zorg ervoor dat u zich op uw gemak voelt bij mij. Ook ben ik goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Plant u direct een afspraak in per telefoon op 079-3436506 of mail naar info@mondhygienistzoetermeer.nl . Ik hoop u binnenkort te zien in mijn praktijk aan het Bredewater 16 te Zoetermeer in het bedrijfsverzamelgebouw De Unie.

KRM Kwaliteitsregister mondhygiënisten  NVM Mondhygiënisten   Kwaliteitsregister

Mw. J.M. Weimar - mondhygiënist:

e-mail: info@mondhygienistzoetermeer.nl

Let op! Wij zijn vanaf heden niet meer bereikbaar via: josephweimar@gmail.com

Tel: 079-3436506

Bredewater 16, 2715CA Zoetermeer | Zie ook toegankelijkheid en parkeren

Sitemap

Mondhygiëniste Zoetermeer José WeimarJosé Weimar
Mondhygiënistenpraktijk

Mondhygiënist Zoetermeer José Weimar

De praktijk is verhuisd naar Bredewater 16 in Zoetermeer.

Mondhygiëniste Zoetermeer, José Weimar