Tandplak verwijderen

Tandplak laten verwijderen door Mondhygiënist Jose Weimar uit Zoetermeer  

Hebt u last van tandplak? Het is van groot belang dat u uw tandplak goed laat verwijderen. Dit kunt u laten doen bij Mondhygiënist Jose Weimar uit Zoetermeer. Wij hebben veel ervaring op het gebied van tandplak verwijdering.

Waarom tandplak laten verwijderen

In elke mond zitten bacteriën.  Deze bacteriën bevinden zich aan de oppervlakte van uw tanden en kiezen en vormen een klein geel laagje wat tandplak wordt genoemd.  Wanneer tandplak nog net is ontstaan, is dit makkelijk weg te halen met het poetsen van uw tanden. Echter wanneer dit niet goed wordt weggehaald wordt het tandplak hard en vormt zich tandsteen.

Tandsteen is niet iets wat u zelf kan verwijderen door goed te poetsen. Dit worden uitgevoerd door een mondhygiënist. Mondhygiënist Jose Weimar uit Zoetermeer maakt gebruik van speciale instrumenten om uw tandplak en tandsteen te verwijderen. Door tandplak en tandsteen te verwijderen voorkomt u pijnlijke ontstekingen. Laat u helpen met het verwijderen van tandplak en tandsteen door Mondhygiënist Jose Weimar uit Zoetermeer en u voorkomt daardoor problemen met uw gebit.  

Andere behandelingen mondhygiënist Jose Weimar

Onze mondhygiënistenpraktijk voert naast het verwijderen van tandplak en tandsteen nog meerdere behandelingen uit, waaronder:

Bij ons in de praktijk is iedereen welkom, onze praktijk is bereikbaar met een rolstoel, waardoor mensen met een handicap onze praktijk goed kunnen bereiken. Daarnaast zijn angstige patiënten ook welkom bij ons, wij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt bij ons. Ook zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Plan direct een afspraak in via ons aanmeldformulier. Wij hopen u snel terug te zien in onze mondhygiënisten praktijk in Zoetermeer.

KRM Kwaliteitsregister mondhygiënisten  NVM Mondhygiënisten   Kwaliteitsregister

Mw. J.M. Weimar - mondhygiënist:

e-mail: info@mondhygienistzoetermeer.nl

Tel: 079-3436506

Promenade 303, 2711BT Zoetermeer | in het Stadshart van Zoetermeer, zie ook toegankelijkheid en parkeren

 

Maak direct een afspraak

Mondhygiëniste Zoetermeer José WeimarJosé Weimar
Mondhygiënistenpraktijk
jose weimar locatie
Mondhygiëniste Zoetermeer, José Weimar