José Weimar

Graag stel ik mijzelf even aan U voor: ik ben José Weimar, Uw mondhygiënist en ik ben geboren in 1965.

José Weimar - Mondhygiëniste

Opleiding

Na mijn middelbare schoolopleiding (VWO) heb ik de keuze gemaakt om Russisch te studeren en ben mij gaan specialiseren in Ruslandkunde aan de universiteit van Leiden. Hoewel ik ook mijn scriptie heb geschreven ben ik daarmee niet verder gegaan. Ik heb vele reizen gemaakt naar de voormalige Sovjet Unie en heb er veel gezien. Daarna ben ik gaan werken als stewardess bij de KLM en heb ook in dat beroep veel van de wereld mogen zien.

Mondhygiënist

Toen ik mijn echtgenoot tegenkwam ben ik gestopt met vliegen. Aangezien ik vroeger als tiener bij mijn tandarts bij een – Amerikaanse - mondhygiënist kwam en ik daardoor in die tijd al gefascineerd werd door dat beroep, kwam de wens tot omscholing bij mij heel sterk naar boven. Daarom ben ik in 1994 naar de Hogeschool van Utrecht (HBO) gegaan om er te worden opgeleid als mondhygiënist en studeerde af in 1997.

Eigen Praktijk

Daarna heb ik het geluk gehad enkele jaren te kunnen werken in het werkveld van mijn passie: gehandicaptenzorg en zorg aan extreem angstige mensen. Ik heb daar enorm veel geleerd, ook over medisch gecompromitteerde patiënten: hoe die te behandelen en hoe samen te werken met diverse zorgverleners in dat verband (artsen, specialisten, verzorgenden en anderen). Maar wilde ook wat meer in het ‘gewone’ werkveld ervaring opdoen en zo ging ik in algemene praktijken werken als mondhygiënist voor een dag in de week.

Na 1 jaar ben ik mijn eigen praktijk begonnen in het Stadshart van Zoetermeer. Na 4 jaar ben ik verhuisd en ben aan huis gaan werken, omdat ik toen moeder werd van een prachtige zoon en dat heb ik vele jaren gedaan.

Sinds dit jaar ben ik zelfstandig gevestigd, opnieuw in het Stadshart, niet ver van de ‘oude’ locatie: Promenade 303 nabij het Stadhuisplein. Mijn ervaringen lijken ver uiteen te liggen, maar vreemd genoeg is alles toch op zijn plaats gevallen in de manier waarop ik nu werk en met mijn cliënten om ga. Mijn werk is mijn passie en dat betekent dat ik met volle overtuiging mijn behandelingen doe.

Tot Binnenkort

Ik hoop U hiermee iets meer te hebben kunnen laten zien van mijzelf, dan dat uit een website is op te maken.

Misschien tot ziens in mijn praktijk! Als U zich wilt aanmelden, schroom niet om te bellen, maar U kunt ook het contactformulier invullen op deze pagina. Dan bel ik U terug om een afspraak te maken. U kunt ook mailen om vragen te stellen: info@mondhygienistzoetermeer.nl

jose weimar fragment uit film

Hartelijke groet,

José Weimar.

KRM Kwaliteitsregister mondhygiënisten  NVM Mondhygiënisten   Kwaliteitsregister

Mw. J.M. Weimar - mondhygiënist:

e-mail: info@mondhygienistzoetermeer.nl

Tel: 079-3436506

Promenade 303, 2711BT Zoetermeer | in het Stadshart van Zoetermeer, zie ook toegankelijkheid en parkeren

 

Maak direct een afspraak

Mondhygiëniste Zoetermeer José WeimarJosé Weimar
Mondhygiënistenpraktijk
jose weimar locatie
Mondhygiëniste Zoetermeer, José Weimar