Tarieven en betaalwijzen

Als voor een fase de kosten boven de 150 Euro kunnen komen,ontvangt u desgewenst een begroting. Met die begroting kunt u dan bij uw zorgverzekeraar nakijken wat u vergoed krijgt en wat er eventueel voor uw eigen rekening komt. De behandeling kan dan voortgaan nadat u toestemt met de behandeling. Daarvoor tekent u de begroting voor akkoord en stuurt hem retour naar de mondhygiënist. Indien de begroting niet minimaal 3 werkdagen tevoren is aangekomen in de praktijk, zullen eventueel gemaakte vervolgafspraken automatisch worden geannuleerd.

De aan u bestede tijd in minuten wordt omgezet in een aantal behandelcodes die tezamen het honorarium vormen. Het uurtarief is momenteel 132 Euro (*prijswijzigingen periodiek mogelijk en terug te vinden onderaan de tabel 'tarieven en betaalwijzen'). De nota wordt aan u gezonden door het bedrijf "Fa-Med". U kunt vervolgens de behandeling bij uw verzekeraar declareren, mits u een aanvullende tandartsverzekering heeft afgesloten. Die voldoet dan de nota aan u, afhankelijk van het percentage dat door hen vergoed wordt of het budget dat u voor dat jaar nog heeft.

Het is aan te raden om de nota van Fa-Med tijdig te voldoen en niet eerst te wachten op de vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Indien u geen aanvullende tandartsverzekering heeft komen de kosten van de behandeling voor uw eigen rekening en voldoet u de nota direct aan Fa-Med.

nota verzonden door Fa-med

Tarieven 2017

Instructiemateriaal, uitgezonderd elektrische borstel-kopjes, inbegrepen in behandelkosten.

KRM Kwaliteitsregister mondhygiënisten  NVM Mondhygiënisten   Kwaliteitsregister

Mw. J.M. Weimar - mondhygiënist:

e-mail: info@mondhygienistzoetermeer.nl

Tel: 079-3436506

Promenade 303, 2711BT Zoetermeer | in het Stadshart van Zoetermeer, zie ook toegankelijkheid en parkeren

 

Maak direct een afspraak

Mondhygiëniste Zoetermeer José WeimarJosé Weimar
Mondhygiënistenpraktijk
jose weimar locatie
Mondhygiëniste Zoetermeer, José Weimar