BEHANDELINGEN
José Weimar
Mondhygiënistenpraktijk
KwaliteitsRegister Mondhygiënisten
NVM-mondhygiënisten
Kwaliteitsregister Paramedici

José Weimar - Mondhygiënist

Behandelingen

José Weimar - mondhygienist te Zoetermeer biedt kwaliteit en zorg voor uw gebit. Er wordt gebruik gemaakt van moderne apparatuur en moderne technieken. Wij vinden het erg belangrijk dat u zich in de praktijk thuis voelt. Bij ons staat u centraal.

Specialiteiten:

Home

Gingivitis, Parodontitis (ernstige) tandvleesproblemen
Airflow behandelingen

Welkom:

angstige patiënten
volwassenen senioren
volwassenen 18+
jongeren van 12-18 jaar
mindervaliden of gehandicapten, lichamelijk en/of geestelijk
medisch gecompromitteerde patiënten (o.a. oncologiepatiënten)

TANDPLAK

Waarom tandplak dagelijks verwijderd moet worden

In elke mond zitten bacteriën. Deze bacteriën bevinden zich aan de oppervlakte van uw tanden en kiezen en vormen een klein wittig laagje dat tandplak wordt genoemd. Wanneer tandplak nog net is ontstaan, is dit makkelijk weg te halen met het poetsen van uw tanden en het tussen de tanden bewegen met een tandenstoker of rager.

Wanneer u niet iedere dag uw tanden poetst en flost wordt de tandplak niet verwijderd. Als tandplak langere tijd blijft zitten verandert de samenstellen van deze bacteriën en eten de zuren die zij afgeven in de tandplak zich door het tandglazuur heen. Hierdoor kunnen gaatjes ontstaan. Daarnaast gaat deze tandplak verkalken, waardoor dit in tandsteen verandert. Tandsteen kan leiden tot ontstoken tandvlees (gingivitis) en verlies van kaakbot rondom tanden en kiezen (parodontitis).

Tandsteen kunt u niet meer zelf verwijderen door goed te poetsen. Tandsteen verwijderen kunt u het beste laten doen door een erkende mondhygiënist. José Weimar- Mondhygiënist te Zoetermeer maakt gebruik van speciale werkwijzen om tandplak en tandsteen te verwijderen. Laat u zich behandelen door José Weimar en u voorkomt daardoor verdere problemen met uw gebit.

Andere behandelingen

José Weimar - Mondhygiënist voert naast het verwijderen van tandplak en tandsteen nog meerdere behandelingen uit, waaronder:

Preventieve gebitsreiniging en verwijderen van (rook)aanslag
Behandeling van tandvleesproblemen als gingivitis en parodontitis
Airflow behandelingen

In de praktijk is iedereen welkom, hoewel mijn doelgroep voornamelijk gericht is op volwassenen. De praktijk is bereikbaar met een rolstoel, waardoor mensen met een handicap de praktijk ook goed kunnen bereiken. Daarnaast zijn angstige patiënten ook welkom; ik zorg ervoor dat u zich op uw gemak voelt bij mij. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Plant u direct een afspraak in per telefoon op 06-41977866 of mail naar info@mondhygienistzoetermeer.nl. Ik hoop u binnenkort te zien in mijn praktijk aan het Bredewater 16 te Zoetermeer in het bedrijfsverzamelgebouw De Unie.


Mw. J.M. Weimar - mondhygiënist:
Gebouw De Unie, Bredewater 16, 2715 CA Zoetermeer

e-mail: info@mondhygienistzoetermeer.nl
website: www.mondhygienistzoetermeer.nl
Tel: 06 419 77 866 (ook what's app)

2734898
0

Privacybeleid Word Privacybeleid PDF
Privacybeleid Mondhygiëniste José Weimar

BEHANDELINGEN

© 2023 renelaanen.com. All rights reserved
.